- 15%

Vichy Homme Hydra Mag-C Shower Gel – 200 ml.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Original price was: 136.00 kr.Current price is: 116.00 kr.

SKU: 6736401627473703 Categories: , ,

Opdater din daglige rutine med den forfriskende Vichy Homme Hydra Mag-C Shower Gel. Denne showergel er specielt formuleret til mænd med sensitiv hud og vil give dig en behagelig og plejende oplevelse.

Showergelen har en pH-neutral formel, der er beriget med magnesium og C-vitamin, som er kendte for deres opkvikkende og forfriskende egenskaber. Med en let skumkonsistens og en frisk citrus duft vil denne showergel efterlade din hud med en ren og behagelig følelse.

Vichy Homme Hydra Mag-C Shower Gel er perfekt til at rense huden efter en træning, eller som en del af din morgenrutine for at få en frisk start på dagen. Den kan også bruges som en shampoo, så du kan få et komplet rensende bad med blot ét produkt.

Med sin skånsomme formel er denne showergel velegnet til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Den er dermatologisk testet og fri for parabener, hvilket gør den til et sikkert og pålideligt valg for din hudplejerutine.

Mærk forskellen på din hud med Vichy Homme Hydra Mag-C Shower Gel og oplev en ren og forfrisket følelse hver dag.

Price warning by e-mail

please subscribe to get updates

By registering here, you will receive price alerts sent to your e-mail if someone offers the product at a lower price than today. You can cancel the price warning service at any time.
Medprice.dk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare