- 25%

L’Oréal Men Expert Barber Club Long Beard & Skin Oil – 30 ml.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Original price was: 129.95 kr.Current price is: 97.00 kr.

SKU: 6736401801377025 Categories: , , , , ,

Barber Club-seriens Long Beard & Skin Oil er den perfekte løsning til mænd med lange, fyldige skæg, der ønsker at pleje både skægget og den sarte hud under det. Denne olie er specielt udviklet til at tilføre både næring og glans til dit skæg, samtidig med at den tilføjer fugt og blødgør din hud.

Vores formel er specielt udviklet med en blanding af naturlige olier, herunder cedertræ og oliven, for at give din hud og skæg den optimale pleje. Disse olier har været kendt og brugt af barberere i årtier for deres nærende egenskaber, og nu kan du også drage fordel af deres kraftfulde virkning.

Den cedertræsolie, der er hovedingrediensen i vores formel, har en varm og maskulin duft, som efterlader dit skæg og din hud med en frisk og ren følelse hele dagen. Udover sin lækre duft, har olien også en beroligende effekt på huden, hvilket er perfekt til mænd med irriteret eller tør hud under skægget.

Olivenolien er en anden vigtig ingrediens i vores olie, da den er kendt for sine blødgørende og fugtgivende egenskaber. Denne olie hjælper med at tæmme skægget og samtidig holde det blødt og skinnende. Den er også rig på antioxidanter, som kan hjælpe med at beskytte din hud mod udefrakommende forurening og frie radikaler.

Vores Long Beard & Skin Oil er ikke kun egnet til skægget og huden under det, men kan også bruges til at blødgøre og pleje læberne og andre tørre områder på kroppen. Den er perfekt til dem, der lider af tørre, flakkende områder, da den fugter og genopretter huden og efterlader den blød og

Price warning by e-mail

please subscribe to get updates

By registering here, you will receive price alerts sent to your e-mail if someone offers the product at a lower price than today. You can cancel the price warning service at any time.
Medprice.dk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare